Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü
Privaatsustingimused - Sng Racing Oü
Tagasiside
QGWOILK01YC997XWX...
«QGWOILK01YC997 XWXF www.google.com Where are you located ? I want to come to you one of th ...»


QGWOILK..., www.gig...

Hea teenindus
« Soovitan kindlasti, väga professionaalne kasutajatugi!»


Profashion, Tallinn

The Best Offer of...
«This year turned out to be very difficult. But we have optimized and reduced the cost of our pro ...»


Coreygaf, Arcatao

Privaatsustingimused

  • Veebipood töötleb ostja isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
  • Ostja isikuandmete vastutav töötleja on Sng Racing oü, registrikoodiga 14413941, Pärna 4, Harjumaa. 
  • Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse ostjalt konto registreerimisel ja/või tellimuse vormistamisel.
  • Ostja annab veebipoes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda ostja isikuandmeid (sh ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, aadressi, e-maili aadressi, ostuajalugu ja pangarekvisiite).
  • Veebipood töötleb isikuandmeid ainult ostja tellimuse haldamiseks ja tellitud kauba kätte toimetamiseks ning edastab ostja isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõttele ainult sellises ulatuses, mis on vajalik tellimuse kättetoimetamiseks. 
  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmeid) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
  • Pangarekvisiite kasutatakse kliendi maksete haldamiseks.
  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
  • Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-maili aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
  • Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-mailile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.
  • Ostja on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist, sulgemist või kustutamist, va juhul, kui seadus sätestab teisiti.
  • Kõiki isikuandmeid puudutavate küsimuste korral on ostjal õigus saata meile e-kiri info@sngracing.ee või helistada numbril +3725658040.
  • Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
  •  Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.
  •  Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel info@sngracing.ee. Kustutamisetaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustatakse andmete kustutamise perioodi.
Sng Racing Oü @ 2021 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper