Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü

Privaatsustingimused - Sng Racing Oü
Privaatsustingimused - Sng Racing Oü
Tagasiside
Hea teenindus
« Soovitan kindlasti, väga professionaalne kasutajatugi!»


Profashion, Tallinn

Privaatsustingimused

  • Veebipood töötleb ostja isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
  • Ostja isikuandmete vastutav töötleja on Sng Racing oü, registrikoodiga 14413941, Pärna 4, Harjumaa. 
  • Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse ostjalt konto registreerimisel ja/või tellimuse vormistamisel.
  • Ostja annab veebipoes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda ostja isikuandmeid (sh ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, aadressi, e-maili aadressi, ostuajalugu ja pangarekvisiite).
  • Veebipood töötleb isikuandmeid ainult ostja tellimuse haldamiseks ja tellitud kauba kätte toimetamiseks ning edastab ostja isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõttele ainult sellises ulatuses, mis on vajalik tellimuse kättetoimetamiseks. 
  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmeid) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
  • Pangarekvisiite kasutatakse kliendi maksete haldamiseks.
  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
  • Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-maili aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
  • Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-mailile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.
  • Ostja on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist, sulgemist või kustutamist, va juhul, kui seadus sätestab teisiti.
  • Kõiki isikuandmeid puudutavate küsimuste korral on ostjal õigus saata meile e-kiri info@sngracing.ee või helistada numbril +3725658040.
  • Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
  •  Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.
  •  Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel info@sngracing.ee. Kustutamisetaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustatakse andmete kustutamise perioodi.
Sng Racing Oü @ 2021 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper